ASLOCATIES

URNENMUUR

columbarium

Veel begraafplaatsen beschikken over een zogenaamde ‘urnenmuur’. De urnenmuur bestaat uit een wand of grote zuil, waarin nissen zijn uitgespaard. In iedere nis kan een urn worden geplaatst.

Men zegt ook dat de urn dan in een columbarium staat. Meestal wordt de nis vervolgens afgedekt met een gedenkplaat. De gedenkplaat moet voldoen aan een zeer exacte maatvoering, om precies in de nis te passen. Vaak levert de begraafplaats zelf de gedenkplaat, anders kunnen wij de maat opvragen bij de beheerder. De gedenkplaat wordt voorzien van naam en data. Wij kunnen de gedenkplaat ook voor u voorzien van een persoonlijke tekst, foto en/of ornament naar keuze.

URNENGRAF

Met gedenkplaat

Een urnengraf kan voorzien worden van een gedenkplaat volgens de voorschriften van de begraafplaats. De gedenkplaat wordt voorzien van naam en data. Wij kunnen de gedenkplaat ook voor u voorzien van een persoonlijke tekst, foto en/of ornament naar keuze.

Sommige begraafplaatsen bieden de mogelijkheid een grafmonument te plaatsen wat uiteraard geschikt is voor de afmetingen van het urnengraf. Hierin zijn alle mogelijkheden en materialen van de grafmonumenten mogelijk en kunnen wij een persoonlijke monument met u ontwerpen, samenstellen en uitvoeren. Ook is het mogelijk de as bij te zetten in een bestaand familiegraf, waarbij namen en data aan het monument toegevoegd kunnen worden.

THUIS

Persoonlijk

Iedere urn is geschikt voor in huis. Zonder beperking kunt u kiezen wat bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit. Alle materialen en afmetingen zijn uiteraard toegestaan.

EIGEN TUIN

dichtbij

Een urnmonument in eigen tuin is niet aan maten of voorschriften gebonden, er is volledige ruimte voor uw eigen persoonlijke wensen en ideeën. Er kan gekozen worden voor een urn op zuil, een persoonlijk monument, een kunstobject waarin de as verwerkt is of anderszins in alle materialen en afmetingen naar uw keuze. Samen kunnen we alle mogelijkheden bespreken en verwerken tot een persoonlijk monument.