• Grafmonumenten

    Grafzerken Oss

    Bij ons vindt u de grootste collectie grafmonumenten van Brabant. Laat u in een rustige en persoonlijke ambiance inspireren en adviseren over de mogelijkheden.

PERSOONLIJK
PROFESSIONEEL
KUNDIG
MAATWERK

Mooie grafzerken vindt u bij Van Hooff Henos in Oss. Om een mooi afscheid voor uw dierbare te verwezenlijken is het belangrijk om voor een mooie grafzerk te kiezen. Hiermee kunt u uw dierbare herdenken en het kan u ook troost bieden. Wij bieden u naast grafzerken ook urnen en assieraden. Of uw dierbare nu begraven of gecremeerd wordt, wij kunnen u altijd helpen om een waardige rustplaats voor uw dierbare te kopen. Wij begeleiden u en helpen u bij het maken van deze moeilijke keuzes.

Standaard of exclusieve grafzerken van Van Hooff Henos in Oss

Bij Van Hooff Henos kunt u kiezen tussen een standaard of exclusieve garfzerk. Bij een standaard grafzerk kunt u kiezen uit een aantal afmetingen en vormen. Ze zijn gemaakt van natuursteen. Als u graag iets unieks toevoegt aan de grafzerk kunt u kiezen voor een exclusieve grafzerk. Hier kunt u alternatieve materialen aan toevoegen zoals een stalen lijst of een glazen element. Op deze manier maakt u de grafzerk persoonlijker. Deze exclusieve grafzerken worden wel pas later geleverd dan grafzerken met standaardafmetingen. Onze grafzerken in Oss kunnen verrijkt worden met mooie accessoires zoals een graflichthouder of een lantaarn.

Hulp bij het ontwerp

Het uitzoeken van mooie grafzerken in Oss kan een lastig proces zijn. Wij helpen u hier dan ook graag bij. U bent van harte welkom in onze showroom, waar we graag horen wat we voor u kunnen betekenen. Als u het prettiger vindt dat wij u thuis komen bezoeken en met u doorspreken hoe de grafzerk eruit moet zien, is dat ook geen enkel probleem. Wij begrijpen dat het voor u in deze moeilijke periode prettiger is om in een vertrouwde omgeving af te spreken. Wij komen dan graag een keertje bij u langs. Om een afspraak te maken kunt u ons bellen via 0412 634 137.