• Grafmonumenten

    Grafmonumenten Oss

    Bij ons vindt u de grootste collectie grafmonumenten van Brabant. Laat u in een rustige en persoonlijke ambiance inspireren en adviseren over de mogelijkheden.

PERSOONLIJK
PROFESSIONEEL
KUNDIG
MAATWERK

De zoektocht naar mooie grafmonumenten in Oss kan lastig zijn. Bij Van Hooff Henos kunt u een mooi grafmonument kopen dat uw dierbare een mooie rustplaats biedt. Onze grafstenen zijn gemaakt van natuursteen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Daarom dragen wij ook het Keurmerk Natuursteen. U kunt kiezen voor een standaard of exclusief grafmonument.

Van Hooff Henos voor passende grafmonumenten in Oss

Een grafmonument staat op de laatste rustplaats van een overledene en moet daarom goed bij deze persoon passen. Wij nemen dan ook altijd uitgebreid de tijd om een mooi grafmonument uit te kiezen voor uw dierbare. U mag zelf aangeven welke vorm en afmetingen het grafmonument mag hebben. U kunt kiezen voor een standaard grafmonument, maar ook een nieuw grafmonument laten ontwerpen. Zo is het mogelijk om een beeldhouwwerk toe te voegen of een ander element dat perfect past bij uw dierbare. U kunt alle grafmonumenten bekijken in onze showroom in Oss.

Een afspraak bij uw thuis of in de showroom

Er zijn veel keuzes die gemaakt moeten worden, maar wij helpen u hier graag bij. Wanneer u een grafmonument wilt kopen bij ons zullen wij eerst een afspraak inplannen om u advies te geven. U kunt hiervoor langskomen in onze showroom. Het is echter ook mogelijk om uw thuis te bezoeken wanneer u dat gezien de situatie prettiger vindt. Om een afspraak te maken om onze grafmonumenten in Oss te komen bekijken en er één uit te kiezen of om ons thuis langs te laten komen, kunt u bellen naar 0412 634 137.