• Grafmonumenten

    Gedenksieraden Oss

    Bij ons vindt u de grootste collectie grafmonumenten van Brabant. Laat u in een rustige en persoonlijke ambiance inspireren en adviseren over de mogelijkheden.

PERSOONLIJK
PROFESSIONEEL
KUNDIG
MAATWERK

Wilt u graag gedenksieraden laten maken ter nagedachtenis aan uw nabestaanden, dan kunt u terecht bij Van Hooff Henos in Oss. Het is een mooie manier om de dierbare overledene dichtbij te houden. Deze gedenksieraden kunnen dan ook geheel op maat gemaakt worden, zodat deze helemaal bij u en uw dierbare past.

Gedenksieraden in Oss om altijd uw dierbare dichtbij te hebben

Nadat een dierbare is overleden komt de vraag of deze begraven of gecremeerd wil worden. In het geval van crematie moet u aangeven wat u met de as wil doen. Als u graag uw dierbare dichtbij u heeft, kunt u kiezen voor een urn, maar ook voor een gedenksieraad. Dit is een ring, ketting, armband of hanger waarin de as van de overledene kan worden bewaard. Wij bieden u verschillende soorten gedenksieraden aan, die u kunt bekijken in onze showroom in Oss, en helpen u graag met het uitzoeken van een passend gedenksieraad.

Houd uw dierbare dichtbij u

Als u interesse heeft in één van onze gedenksieraden bent u altijd welkom in onze showroom in Oss. U kunt hier gewoon langskomen, maar u mag ook een afspraak maken wanneer u graag met ons wilt overleggen welk gedenksieraad u moet aanschaffen. Wij helpen u graag bij uw keuze. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Ook dat is geen enkel probleem. Een afspraak maken kan telefonisch. U kunt dan bellen naar 0412 634 137.