• Grafmonumenten

    Assieraden Oss

    Bij ons vindt u de grootste collectie grafmonumenten van Brabant. Laat u in een rustige en persoonlijke ambiance inspireren en adviseren over de mogelijkheden.

PERSOONLIJK
PROFESSIONEEL
KUNDIG
MAATWERK

Bent u op zoek naar stijlvolle assieraden in Oss? Van Hooff Henos heeft al vele jaren ervaring met de verkoop van grafmonumenten. In de afgelopen jaren kiest men steeds vaker voor assieraden. Het geeft veel mensen een fijn gevoel om de overledene dichtbij zich te kunnen dragen. Van Hooff Henos heeft een uitgebreid assortiment van mooie en stijlvolle sieraden waarin as van de overledene kan worden bewaard.

Stijlvolle assieraden van Van Hooff Henos in Oss

Vaak hebben mensen moeite met het bewaren van de as van de overledene in een urn. De as kan worden uitgestrooid of worden bewaard op een begraafplaats. Hier kunt u uw dierbare geregeld komen opzoeken. Toch kan het soms voelen alsof uw dierbare op deze manier zeer ver weg is. Wanneer u een deel van de as laat verwerken in een assieraad kunt u uw geliefde altijd dichtbij u dragen. Er zijn verschillende soorten assieraden:

  • Kettingen;
  • Hangers;
  • Armbanden;
  • Ringen.

Het is in sommige gevallen ook mogelijk om een vingerafdruk van de overledene op de hanger te plaatsen. Zo maakt u de hanger extra persoonlijk. In Oss hebben we assieraden voor mannen en vrouwen.

Assieraden uitzoeken bij Van Hooff Henos in Oss

Wij willen u goed begeleiden in deze moeilijke periode en u voldoende mogelijkheid geven om een assieraad uit te kiezen dat bij u past. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden voor een mooi assieraad. U kunt bij ons langskomen, maar wij kunnen ook bij u thuis langskomen wanneer u dat fijner vindt. Om een afspraak te maken, kunt u bellen naar 0412 634 137. Wij helpen u graag een mooi as sieraad te vinden.