• Grafmonumenten

    Grafsteen kopen Den Bosch

    Bij ons vindt u de grootste collectie grafmonumenten van Brabant. Laat u in een rustige en persoonlijke ambiance inspireren en adviseren over de mogelijkheden.

PERSOONLIJK
PROFESSIONEEL
KUNDIG
MAATWERK

Wilt u een grafsteen kopen in regio Den Bosch? Van Hooff Henos is specialist op het gebied van gedenken, van urn tot het ontwerpen en plaatsen van grafstenen. Met onze 80 jaar ervaring zullen wij u een stukje ontzorgen en u zo goed mogelijk adviseren en begeleiden in het vinden van de juiste grafsteen. Daarnaast zijn wij zijn aangesloten bij de ABN, de brancheorganisatie voor natuursteenbedrijven. U bent er dus zeker van dat onze grafstenen van de beste kwaliteit zijn.

Van Hooff Henos: de juiste plek om een grafsteen te kopen in regio Den Bosch

Wij staan in regio Den Bosch bekend als de plek om een grafsteen te kopen. Wij hebben u echter meer te bieden. Als u graag wilt dat uw grafsteen een unieke uitstraling heeft, kunt u samen met één van onze adviseurs een ontwerp maken. Een grafsteen kan zeer traditioneel zijn, maar ook een geheel eigentijds karakter hebben. Wanneer de grafsteen ontworpen is, zal deze door onze vakbekwame collega’s geplaatst worden.

Advies van een deskundige van Van Hooff Henos

De keuze voor een grafsteen is geen gemakkelijke. Daarom willen wij u graag helpen. U kunt een adviesgesprek inplannen met één van onze adviseurs. U mag vrijblijvend langskomen in onze showroom, maar wij kunnen ook bij thuis langskomen. Als u een afspraak wilt maken, kunt u ons bereiken via het volgende nummer: 0412 634 137. Wij helpen u graag een mooie grafsteen te kopen voor uw overleden dierbare en deze te plaatsen op de begraafplaats in regio Den Bosch.